Er wordt steeds meer bezuinigd op overheidssubsidies. Veel organisaties zijn daarom op zoek naar alternatieve financiering zoals sponsoring, bijdragen van fondsen, donaties van particulieren en crowdfunding. Ik heb veel ervaring met het benaderen van fondsen, bedrijven en overheden en daarom kan ik u hier goed bij helpen.

Lees meer >

Met een lezing, een presentatie of een workshop kan ik een avondvullend  programma voor u verzorgen.

 

Lees meer >

Ik schrijf heldere, vlot leesbare teksten, die gevonden worden door zoekmachines door mensen voor wie zij bedoeld zijn.


Lees meer >

Als projectleider ontwikkel ik nieuwe concepten voor de beleving van natuur, kunst, cultuur en sociale kwaliteit. Als verbinder breng ik hiertoe mensen en partijen bij elkaar. Als organisator geef ik deze belevingsprojecten handen en voeten.

 

Lees meer >

Je kunt mij ook inhuren als stadsgids. Naast gewone historische stadswandelingen geef ik bijvoorbeeld ook de spannende Wichelroedewandeling, de boomkarakterwandeling en nog veel meer.

 

Lees meer >