Je kunt mij ook inhuren als stadsgids. Naast gewone historische
stadswandelingen geef ik de volgende themawandelingen:

Spannende wichelroedewandeling

Tijdens deze wandelingen worden niet alleen de geheimen en verborgen plekjes van een stad onthuld. Ook leer je hoe je met een wichelroede krachtplekken, aardstralen en onderaardse gangen in een stad opspoort.

Taalsafari

Dit zijn wandelingen langs monumenten  in historische binnensteden aan de hand van lokale en Nederlandse spreekwoorden en zegswijzen als vechten tegen de bierkaai, in de aap gelogeerd zijn, een blok aan het been hebben en leven in de brouwerij brengen.

Broodje aap wandeling

Dit is een wandeling langs monumenten met een bijzonder verhaal. Bij elk monument wordt een sterk verhaal verteld en de deelnemers moeten telkens raden of het verhaal wel of niet waar is. Dit kan ook in quizvorm

Boomkarakterwandelingen

 De Kelten kenden een boomkalender . Volgens deze kalender wordt je karakter bepaald door de boom of struik, die over je geboorteperiode heerst.

De Keltische boomkalender onderscheidt hierbij 13 bomen en struiken, die corresponderen met even zoveel mensentypen. Tijdens deze wandeling ontdek je welke boom of struik bij jou hoort. Ook verneem je in het kort welke rol je levensboom heeft gespeeld in onze volksgeneeskunde en folklore.

Informatie stadswandelingen

Alle wandelingen duren 1 ½ tot 2 uur en kosten 10 euro. Voor elke wandeling geldt een minimum van 8 deelnemers en een maximum van 25 deelnemers.

De meeste wandelingen worden gegeven in Zwolle, Deventer, Assen, Leeuwarden, Amersfoort, Haarlem en Den Bosch. De wandelingen zijn voor andere plaatsen in voorbereiding.

Heeft u interesse in één van de stadswandelingen?

Meld u aan via de onderstaande knop en ik neem contact met u op!